Spørgsmål & svar

Vores uenigheder omkring tilgangen til vores børn forårsager mange konflikter imellem os. Vil familierådgivning være noget for os eller vil parterapi være mere relevant? Hvis I er glade for hinanden og føler, at I gerne vil hinanden, så vil jeg anbefale familierådgivning, da vi i familierådgivningen kan arbejde med jeres forskellige ståsteder og værdisæt, der sandsynligvis er årsag til konflikterne. Vi vil endvidere dykke ned i, hvilken betydning jeres tilgange har for jeres barn, og om de er hensigtsmæssige for jeres børn og familieliv, eller om de eventuelt skal revideres. Hvis I derimod er i tvivl, om I vil relationen til hinanden, vil jeg anbefale, at I finder jer at finde en dygtig parterapeut.

Hvad er forskellen mellem familieterapi og familierådgivning? Familierådgivning kan have karakter af et terapeutisk forløb, hvor vi arbejder længerevarende og dybdegående med jeres familierelationer – det vil sige med at ændre mønstre i jeres familielivet, som er uhensigtsmæssige for jer og jeres børn og skabe bedre indbyrdes relationer. Familierådgivning har dog ikke nødvendigvis en terapeutisk karakter, men derimod bestå af et begrænset antal samtaler, hvorigennem I får blik for nye perspektiver på jeres børn og jeres familieliv, samt nye redskaber til at håndtere jeres udfordringer.

Jeg er alene med mine børn. Kan familierådgivning være noget for mig? JA! Familierådgivning er for alle typer af børnefamilier. Fra den enlige forældre med ét barn, til den sammenbragte familie med 6-7 børn tilsammen. Både personligt og professionelt har jeg erfaring med forskelligartede familiekonstellationer.

Kontaktinfo

FAMILIEBLIK
Ved Cecilie Kondrup

Virum krop & Sind
Virumvej 90A, 1.tv
2830 Virum

kontakt@familieblik.dk
Tlf: 2629 6063
CVR-nr.: 41321253

Send en besked

For information om Familieblik’s behandling af dine persondata gå til https://familieblik.dk/gdpr-persondatapolitik-hos-familieblik/