Om mig

Gennem hele mit arbejdsliv har jeg beskæftiget mig med børn, unge og deres familier. Særligt er jeg optaget af, hvordan forældre kan skabe positive forandringer i familielivet til gavn for både dem selv og deres børn. Jeg har erfaret, at forældres indblik i deres egne og deres børns følelser, grænser, triggere og adfærd har stor betydning for, at relationerne i familien er afstemte og respektfulde. Derfor er mit fokus på at styrke forældres indsigt, så de møder deres børn med forståelse og respekt for både deres egne og deres børn grænser, da det øger børnenes trivsel, hvilket er forudsætningen for et familieliv i balance.

Gennem mit arbejdsliv, har jeg arbejdet med børn, unge og familier i mange forskellige funktioner – som socialkoordinator på asylområdet, socialfaglig konsulent på skoleområdet, som plejeforælder og familiebehandler og nu som privatpraktiserende familierådgiver og terapeut.

Sideløbende har jeg gennem hele mit arbejdsliv videreuddannet mig. Oprindeligt er jeg uddannet socialrådgiver. Efterfølgende har jeg taget en kandidat i pædagogisk psykologi på Århus Universitet. Senest har jeg uddannet mig til familieterapeut på Blackbird Institute. Desuden er jeg uddannet indenfor den løsningsfokuserede samtale, jeg er certificeret Mindfulness Mentor for Børn og Gruppeleder for Børnegrupper, og jeg har derudover deltaget i utallige kursusforløb med fokus på børn, unge og deres familier.

Jeg bor i et bofælleskab sammen med min kæreste og min søn på 9 år.

Uddannelse

Cand.pæd.pæd.psyk – DPU, Århus Universitet

Familie- & psykoterapeut MPF – Blackbird Institute

Familierådgiver – Blackbird Institute

Socialrådgiver – Metropol

Gruppeleder for børnegrupper

Mindfulness Mentor for børn

Erfaring

Familiebehandler i Støttenetværket og Forebyggende Familiearbejde (FFA)

Plejefamilie under Københavns Kommune

Socialfaglig konsulent på skoleområdet i Albertslund Kommune

Socialrådgiver på børneområdet i Københavns Kommune

Bestil tid eller kontakt mig

Du kan gå direkte til booking eller kontakte mig for at høre mere om hvad jeg kan tilbyde dig/jer.