Om mig

Gennem hele mit 10-årige arbejdsliv har jeg arbejdet med rådgivning af børn, unge og deres familier. Det har jeg gjort i forskellige funktioner – som socialkoordinator på asylområdet, socialfaglig konsulent på skoleområdet, som plejefamilie og som familiebehandler.

Særligt er jeg optaget af, hvordan forældre kan støttes til at skabe positive forandringer i familielivet til gavn for både dem selv og deres børn. I denne proces har jeg erfaret, at det har afgørende betydning, at forældre understøttes til at skabe mening i deres børns adfærd og forstå, hvad der rør sig i dem, med henblik på at kunne møde dem bedst muligt – for når børns adfærd bliver oversat korrekt, og når de mødes relevant, øges deres trivsel og velbefindende, hvilket er forudsætningen for et harmonisk familieliv.

Oprindeligt er jeg uddannet socialrådgiver, og jeg har efterfølgende taget en kandidat i pædagogisk psykologi fra Århus Universitet. Desuden er jeg uddannet indenfor den løsningsfokuserede samtale, certificeret Mindfulness Mentor for Børn og Gruppeleder for Børnegrupper. Derudover har jeg deltaget i utallige kursusforløb med fokus på børn, unge og deres familier, og jeg deltager løbende i interessante kurser på området.

På det personlige plan så bor jeg i Hornbæk. Jeg har en søn på 8 år, et weekendbarn på 5 år og en dejligt kæreste.

Uddannelse

Cand.pæd.pæd.psyk – DPU, Århus Universitet

Familierådgiver – Blackbird Institute

Socialrådgiver – Metropol

Gruppeleder for børnegrupper

Mindfulness Mentor for børn

Den løsningsfokuserede samtale

Erfaring

Familiebehandler i Støttenetværket og Forebyggende Familiearbejde (FFA)

Plejefamilie under Københavns Kommune

Socialfaglig konsulent på skoleområdet i Albertslund Kommune

Socialkoordinator i Røde Kors

Sagsbehandler på børneområdet i Københavns Kommune

Bestil tid eller kontakt mig

Du kan gå direkte til booking eller kontakte mig for at høre mere om hvad jeg kan tilbyde dig/jer.